Si quieres unirte a nuestra comunidad, escribe a supervacaARROBAelforodelukelelePUNTOcom para solicitar una invitación.

Todo el contenido del foro es de acceso público y no requiere registro.

Tarragona, llamando a todos los ukulelistas Tarragonins

Hola, este mensaje es un poco especifico en que sólo va dirigido a los ukulelistas de Tarragona. Hasta hace poco pensaba que era el único en la ciudad, pero después de asistir al Cursos de Iniciación al Ukulele del ayuntamiento, me doy cuenta de que somos
más. Por tanto, quería proponer que quedasemos a tocar un día, ya que me gustó mucho tocar con otra gente y que también creo que es la mejor manera de mejorar. No sé dónde tocaríamos, pero bueno, ya nos apañaremos!
A ver si alguién más se anima...
«1

Comentarios

 • Hola Christian, soy de Reus pero me apunto a tu ukekedada tarragonina.

  dices que asististe al Curso de Iniciación al Ukulele de Tarragona, los ukeleles que llevaron al curso 4 heran mios que se los preste. El electrico, un tenor muy bonito que quiero venderme, uno con forma de perita y un sopranino.

  Ya nos iras informando para la ukekedada.

  suerte
 • ieeep, sóc de Torredembarra, jo també m'apunto a una quedada Torredembarra-Tarragona-Reus per ukelelejar un ratet!! Ja direu!

  ieeep, soy de Torredembarra, yo también me apunto a una quedada Torredembarra-Tarragona-Reus para ukelelear un ratito!! Ya diréis!
 • Genial, no esperaba ningún respuesta! Lo único es que tenía que haberlo dejado hasta setiembre porque a partir del ocho de agosto estaré fuera un mes. No obstante, podríamos quedar antes. Qué hacéis el viernes o el sábado? Y dónde quedamos? En un parque? En la playa? En una bar? En tarragona, reus, torredembarra? Ya me sugeriráis algo...
 • Iepp, crec que lo còmode és quedar a Tarragona, perquè està al mig. A mi em va bé el divendres a partir de les 19h i el dissabte tot el dia. Em dic Pau Duran i sóc guitarrista. Tinc l'uke des de fa 20-30 dies i és un tenor Kala KA-STE-C. Hauríem de saber què tocarem, ho dic per no arribar allà i no saber què tocar. Teniu cançons que hagueu tocat ja?? Que cadascú digui la seva, i si algú té algun tema per més d'un ukelele, jo encantat!. El lloc de quedar m'és igual, bar, per exemple, mentres els ukes no prènguin mal tot em va bé. Apa, fins aviat!!

  Iepp, creo que lo más fácil es quedar en Tarragona, porqué está al medio. A mi me va bien el viernes a partir de las 19h y el sábado todo el día. Me llamo Pau Duran y soy guitarrista. Tengo el uke des de hace 20-30dias y es un tenor Kala KA-STE-C. Deberíamos saber qué tocaremos, lo digo por no encontrarnos y no saber qué tocar. ¿Tenéis temas que habéis tocado ya? Que cada uno diga lo que ha tocado, y si alguien tiene algun tema para más de un ukelele, yo encantado!! El lugar dónde quedar me da igual, un bar, por ejemplo, mientras los ukes no se hagan daño todo me va bien. Hasta luego!
 • Hola Pau,

  No conec cap bar a Tarragona on podem quedar, és a dir, no tinc la confiança de cap amo per anar a un bar a tocar. Per què no quedem a la platja de l'Arrabasada? La coneixes? Així podem tocar a l'aire lliure sense molestar a ningú ('es que no sóc massa bo!).
  No conec masa cançons però sé tocar un parell de Robert Johnson (blues), Life on Mars de David Bowie, un par dels Beatles, i algunes més. Tinc un llibre de cançons de l'ukulele, el puc portar i com que ja sabràs llegir música, podem tocar les conçons que ens interessen d'això. Com et sembla?

  Quedem a l'Arrabasada a les 19.30 al costat del xiringuito més a prop de Torredembarra? Ja em diràs. Algú més que vulgui venir pot apuntar-se si vol...
 • Ei, ho sento m'ha sortit un imprevist i només puc quedar el dissabte, si vols en aquesta hora o més aviat, com vulguis, el dissabte a l'Arrabassada al Xiringuito de més a l'est (de més a prop de Torredembarra), busques a algú amb un uuke tenor penjat a l'esquena i ja està. Per algo més em buskes al facebbok Pau Duran Gual, a la foto surto tocant l'uke. El repertori que portes em va perfecte, m'encanta el blues i els beatles!
 • L'hora concreta-la tu, a mi em va bé tota la tarda o tot el dematí
 • Cap problema! De fet això em va bé, jo he d'anar a altafulla el dissabte a les 10.00, així que podem quedar a les 11.00 allí a torredembarra si et sembla bé. Digue'm on i hi seré. Hauria d'afegir que no conec Torredembarra, així que hauria de ser un lloc que sigui fàcil de trobar. Ja em diràs...
 • Mb, doncs quedem a les onze al CEIP Antoni Roig. Et deixo un mapa.

  http://www.fotolog.com/pdg_wakamole

  Hi ha l'explicació sota.
 • Molt bé, quedem al CEIP a les onze demà. Segur que ens sabrem identificar pels ukuleles! Fins demà!
Este hilo ha sido cerrado.